Etui

394 Tilbud

Covers til iPhone 6 online

Men tillykke! Hvis du er her, betyder det så, at du er en stolt ejer af den nye iPhone 6 plus? Vidunderligt! Det er virkelig en telefon du skal være stolt af, og sørge for at beskytte på den absolut bedste måde. Det gør du ved at forkæle din iPhone med et etui, som du kan finde her hos os på Fyndiq til en lav pris. Her kan du købe masser af forskellige etuier til iPhone 6 Plus billigt, hvilket betyder, at du ikke kun beskytter telefonen, men også giver den et flot look

Tips til et vellykket køb

Leder du efter iPhone tilbehør og etuier til en tidligere model, for eksempel iPhone 5, kan du klikke på. Den nye iPhone 6 Plus er større end tidligere Apple-mobiler og har derfor større tilbehør. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Perfekt beskyttelse til iPhone med etui

iPhone 6 plus er virkelig en telefon mange drømmer om. Den har alt, hvad man kan ønske sig af en mobiltelefon, og siden iPhone 6-udgivelsen fandt sted, har presset for at købe telefonen været stort. Det er bare at lykønske dem, der nåede at få en, og vi vil gerne opfordre dig til at beskytte den ordentligt. Etuier er som sagt en beskyttelse, der er perfekt til iPhone, så benyt lejligheden til at klikke hjem de etuier, du synes om i dag!