Kundeservice

Etui

2.237 tilbud


Filter

Stort udvalg af billige iPhone XS Max etuier at finde online

Vi hos Fyndiq elsker virkelig iPhone XS Max og ved hvor vigtigt det er at beskytte den mod grimme mærker og ridser. Derfor har vi her samlet et stort udvalg af billige iPhone XS Max etuier, som du kan se nærmere på. Hvad med et etui i en pungmodel eller måske en der er kombineret med en skal? Rul gennem vores brede sortiment og find det iPhone XS Max etui, der falder i din smag, find det gerne online hos os i dag!

Tips til et vellykket køb

Vil du se mere tilbehør til iPhone XS Max i særdeleshed? Brug sidemenuen til at klikke rundt blandt både covers, skærmbeskyttere og sportsarmbånd! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Smart med iPhone XS Max etui, der har plads til kort og sedler

Blandt alle iPhone XS Max etuier, der findes her, finder du en række forskellige varianter, både med eller uden pungfunktioner. Nogle etuier er ensfarvede, andre er mønstrede – og du kan selvfølgelig finde masser af iPhone XS Max etuier i forskellige materialer. Vælg et cover til iPhone XS Max, der falder i din smag - et stilfuldt et eller et med et sjovt touch? Et tip er at bruge vores simple filtreringsfunktion til hurtigt at sortere præcis den type sag, du er interesseret i at se nærmere på – enkelt, fleksibelt og frem for alt billig shopping på nettet er noget, vi hos Fyndiq gerne tilbyder! Alt for at du kan finde et iPhone XS Max etui, der er i din stil og falder i din smag