Kundeservice

Mønster

1.083 tilbud


Filter

iPhone X skalmønstre

Her i kategorien iPhone X skalmønstre finder du lækre og opkvikkende mobilcovers. Alt fra blomstermønstre til forskellige motiver på anime-figurer er tilgængeligt. Du vælger den skal, der tiltaler dig mest. Kan du derimod ikke finde et mønster til netop din stil, er der mulighed for at designe dit eget mobilcover. På denne måde får du et unikt cover med dit personlige design.

Fordele ved mobilcovers

Ved at klæde din mobiltelefon på med et cover fra iPhone X covermønsteret, mindsker du risikoen for, at din mobiltelefon revner. Da din iPhone X er lavet med glas på bagsiden og forsiden, skal den beskyttes mod ridser. Takket være coveret beskytter du din mobil bedre og undgår mulige reparationer for revner i glasset. Der er dog altid mulighed for revner. Men hvis du jævnligt bruger et etui, mindsker du muligheden for, at din iPhone X revner. Vi vil også anbefale, at du får en skærmbeskytter til din mobil til dig, der har brug for eller bare ønsker ekstra beskyttelse.

På grund af glasset på ydersiden af ​​din iPhone X, reduceres friktionen. Derfor er det nemmere for din mobiltelefon at glide op af lommen eller ud af hænderne. Ved at bruge et etui øger du friktionen og mindsker dermed risikoen for eventuelt at tabe din iPhone. iPhone X covermønsteret er rigtig flot, men du kan også finde stilfulde etuier, både med mønstre og ensfarver for maksimal beskyttelse af din mobil.

Takket være et iPhone X covermønster beskytter du også din mobil mod eventuelt snavs og fugt. Derved øger du muligheden for, at din iPhone X forbliver i god stand i længere tid.

Valg af det rigtige iPhone X covermønster

Når du skal vælge dit etui, skal du tænke over et par vigtige punkter. Først og fremmest bør du afklare dit behov for en skal. For eksempel et cover, der også rummer dine kort eller et cover, der beskytter både for- og bagsiden på samme tid. Dernæst bør du afklare, hvilket materiale du foretrækker. Det kan for eksempel være læder eller silikone. Du foretrækker måske også at matche otheraccessories med din shell. Så tjek hvad du foretrækker. Til sidst vælger du det design du ønsker. Du finder masser af muligheder i kategorien iPhone X covermønster.

Begynd at scrolle og find mobilcoveret til dig!