Kundeservice

Etui

1.943 Tilbud

Filter

Shop vores billige iPhone X / XS covers online her

I vores store udvalg af billige covers til iPhone X og XS finder du masser af varianter - både almindelige iPhone X / XS covers, pungcovers og flip covers! Hvad med for eksempel et iPhone X / XS etui med en kortlomme, der giver dig mulighed for at have dine kredit- og andre pungkort samme sted som din telefon? Det er både smart og nemt at have alt samlet ét sted. Derudover beskytter et iPhone X/XS etui din mobil mod alt fra ridser til revner, der kan opstå, hvis du taber telefonen i jorden. Beskyt og pimp din mobiltelefon med et lækkert og billigt iPhone X / XS etui fra os hos Fyndiq!

Tips til et vellykket køb

Der kan være forskel på selve telefonen, men størrelsesmæssigt er de samme og derfor passer vores iPhone til X/XS etuier begge modeller uden problemer! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Masser af iPhone X / XS covers at vælge imellem

I denne kategori finder du masser af forskellige typer covers til din iPhone X og til din iPhone XS. Nogle er helt gennemsigtige og er kun til for at være et ekstra beskyttende lag omkring telefonen. Andre har flere funktioner og lader din mobil også fungere som en pung. Nogle af sagerne har frække mønstre og fede logoer, andre er fuldfarvede og stilrene. Der er kort sagt alt muligt, hvilket betyder, at du nemt kan finde et iPhone X etui eller et iPhone XS etui, der virkelig passer til dig og din personlige smag. Velkommen til gode tilbud i Danmarks største tilbudsvarehus online her!