Åbent køb i 60 dage

Åbent køb i 60 dage

Kundeservice

Tegnebog

875 Tilbud

Køb iPhone X pung billigt online her

Vi hos Fyndiq holder gerne styr på, hvor vi har vores ting. Derfor er det så smart at have et mobiltaske, der også fungerer som pung – et pungetui ganske enkelt. Billige iPhone X pung etuier er også præcis, hvad du finder her i denne kategori. Hvad med en luksuriøs iPhone X pung i læder? Vi har pung etuier til iPhone X i både ægte læder og i imiteret tøj, et såkaldt kunstlæder. Du finder også andre materialer og varianter, så hvorfor ikke vælge en beklædt med glitter for eksempel? Se vores store udvalg og vælg den iPhone X-pung, der er din favorit

Tips til et vellykket køb

Vil du beskytte din iPhone X lidt eksträ Benyt lejligheden til at købe en skærmbeskytter i hærdet glas, når du alligevel er i indkøbsområderne, den kan også findes hos Fyndiq! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Wallet til iPhone X samler alt ét sted

Det fantastiske ved en iPhone X wallet er, at du kan samle alle dine kort og pengesedler ét sted – samtidig med at du beskytter din telefon mod unødvendige skader. Et iPhone X pungcover har både for- og bagside, så du skal ikke bekymre dig om, at for- eller bagside bliver beskadiget - coveret med pungfunktion er der og beskytter det! Her hos Fyndiq er der masser af spændende punge til X-modellen at shoppe blandt - ensfarvede eller mønstrede og med glimmer eller med søde figurer på. Hvilken en foretrækker du? Velkommen til gode tilbud!