Kundeservice

Moto-modeller

5.775 Tilbud

Filter

Motorola Moto-modeller tilbehør

Uanset om du har en ny eller ældre Motorola, finder du et udvalg af tilbehør til Motorola Moto-modeller. Her kan du finde både praktisk og stilrent tilbehør, der beskytter din mobil og også fungerer som pung.

Skærm- og linsebeskyttere i glas eller plast

Vil du undgå ridser og andre skader på din skærm, er en praktisk skærmbeskytter et smart valg. Vi har forskellige modeller, der beskytter din skærm mod ridser og revner. En skærmbeskytter af hærdet glas er holdbar og giver ekstra god beskyttelse til din mobil, men til en meget lav pris. Hos os kan du også finde skærmbeskyttere i plastikfilm, hvis du foretrækker den slags beskyttelse.

Kameralinsen er også en følsom del af telefonen og kan blive beskadiget. Ikke kun fra ridser, men også støv og snavs kan nemt ødelægge det. Så er et objektivcover en god investering, der vil sikre, at kameraet i din telefon virker i lang tid.

Etuier til mobiltelefonen

Vi har også et stort udvalg af etuier og der er god chance for at du finder noget der passer dig. Vores etuier fås i forskellige materialer som læder, silikone og plastik. Der findes almindelige etuier i forskellige farver, der kan matches efter tøj og stil. Blandt vores Motorola Moto model tilbehør er der etuier med alt fra en klassisk stil til en mere rocket model. Her er noget for enhver smag og alle aldre.

Etuier med smarte funktioner

For dem, der har brug for et ekstra slagfast etui, er der flere forskellige typer Hardcase etuier at vælge imellem. Det er et etui lavet af slagfast hård plast, der beskytter telefonen, hvis du ved et uheld taber den og minimerer risikoen for skader.

Hvis du vil kombinere etui og pung, bør du vælge en mobilpung. Så skal du ikke have styr på både mobil og pung. Med en tynd mobil pung Cutout design til højttaler, mikrofon, knapper og porte har du et stilfuldt etui til din telefon og samtidig sikker opbevaring af dine kort.

Vi har også flere forskellige modeller af etuier med indbygget skim blokerer, også kaldet RFID-beskyttelse /skimskydd/skim-beskyttelse. Teknologien giver god beskyttelse, så du ikke bliver offer for kontokortskimming. Så tag et kig på vores store udvalg og find det perfekte tilbehør til dig og din mobil.