Kundeservice

Opladere Apple

2.293 Tilbud

Her finder du et stort udvalg af Apple-opladere til de fleste modeller og produkter. For eksempel finder du opladere til iPhone, iPad eller MacBook. Foruden trådløse opladere, vægopladere og adaptere finder du også USB -kabler, dockingstationer og bilopladere i vores sortiment. Velkommen til at gøre et fund af billige opladere til iPhone og iPad i dag!


Filter

Hvilken Apple oplader skal du vælge?

Hvilken Apple oplader du skal vælge, afhænger helt af, hvad det er, du vil oplade. Forskellige Apple produkter har forskellige dockingstik, så en iPhone og en MacBook kan ikke oplades med den samme oplader. Hvis du har en MacBook, passer en MagSafe 2-adapter muligvis, men hvis du har en Apple smartphone, altså en iPhone, er det snarere et USB-C-til-Lightning-kabel, du bør se nærmere på.

Hvor meget koster en Apple oplader?

Hos Fyndiq er der masser af billige Apple opladere at vælge imellem. Både originale opladere fra

og andre kendte mærkevarer som Deltaco og Champion i varierende prisklasser. Vælg den Apple oplader, der passer bedst til dig og din tegnebog!

Er en Apple oplader farlig?

Nej, en Apple oplader er ikke farlig, forudsat at du bruger den korrekt. Lad aldrig opladeren sidde i stikkontakten, når du ikke oplader din Apple enhed, kontroller altid, at din Apple oplader er CE-mærket, og brug aldrig en oplader, der er ødelagt eller defekt.