Cover

368 Tilbud

Fynda S7 Egde skal her

Vi hos Fyndiq synes, det er vigtigt virkelig at beskytte din Samsung Galaxy ordentligt. Med det i tankerne har vi i denne kategori samlet en lang række billige S7 Edge-skaller at vælge imellem. Her finder du Galaxy covers i Ringke Fusion, der har en fingeraftryksfri overflade, hårde skaller i masser af farver, Clear cover covers i guld og flere slidstærke pansercovers, der beskytter din mobil som en bodyguard. Det er også nemmere end nogensinde før at handle online. Benyt lejligheden til at købe dit S7 Edge cover online, her hos os i dag!

Tips til et vellykket køb

Sørg for at have Samsung Galaxy S7 Edge, før du køber et passende cover, en anden model har muligvis ikke samme pasform! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Mobilcoveret, der gør din mobil unik

Uanset om du vælger en skal i sort hård plast, transparent finish eller i en luksuriøs guldfarve, har det én ting til fælles - det beskytter din Galaxy mod ridser, dæmper fald og stødskader. Men det gør også telefonen anderledes end mængden! Hvorfor ikke et Case Mate hårdt etui, der er let at montere og fjerne? Eller måske et mobilcover til Samsung i pink, slidstærk, hård plast? Der er så mange, som du kan vælge imellem, så tag et godt kig, inden du beslutter dig for din favorit. Køb dit Samsung Galaxy S7 Edge cover online her hos os!