Kundeservice

Etui

994 tilbud


Filter

Shop Galaxy S9 covers online her hos os på Fyndiq

Her hos os på Fyndiq kan du købe billige Galaxy S9 covers i masser af forskellige stile og farver. Hvad med at vælge et Galaxy S9 etui i en pungmodel med plads til både kort og kontanter? Eller vil du måske hellere have et slankt etui i TPU, der er justerbart? Her har vi alle mulige slags etuier til Samsung Galaxy S9 etuier at vælge imellem - så tjek udvalget ud og vælg det, der passer bedst til dit håndsæt!

Tips til et vellykket køb

Vi hos Fyndiq hader over 1.000.000 forskellige produkter og modtag nye produkter dagligt, finder du ikke en sag du ønsker i dag, er der god chance for at den er på lager i morgen! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Beskyt din Galaxy S9 med et lækkert etui

Der er en masse gode fordele ved at få et etui til din Samsung Galaxy S9, især hvis du vælger et i en pungmodel. Det beskytter telefonen mod ridser og defekter, samtidig med at det giver dig et godt sted at opbevare alle dine vigtige kort. I et Galaxy S9 etui med tegnebogsfunktion kan du både passe buskort, kreditkort og endda sedler, hvis etuiet har et seddelrum – smart ikke? Se vores store udvalg af stilfulde Samsung Galaxy S9 covers og find det du bedst kan lide. Her er etuier i alle regnbuens farver og masser af forskellige materialer såsom TPU, læder og kunstlæder!