Kundeservice

Kabelbeskyttere

59 Tilbud

Filter

Masser af billige universalkabelbid at finde online hos os på Fyndiq

Opladning af telefonen er et nødvendigt onde, men kan ladetiden gøres lidt sjovere? Helt bestemt! Har du hørt om kabelbid? Det er et kabelcover, som du sætter fast på telefonens ledning for at sikre, at ledningen ikke begynder at løsne sig – og disse kan faktisk være rigtig fine og sjove. Her hos Fyndiq har vi samlet masser af billige universalkabelbid, så du kan handle online. Tjek udvalget ud og find den universelle kabelbider kabelbeskyttelse til mobiltelefonens ladeledning, som du foretrækker

Tips til et vellykket køb

Leder du efter andre sjove ting at varme din telefon op med? Tjek kategorien "Universelt tilbehør" ud og se, hvad vi ellers har at friste med! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Disse universalkabelbid passer til alle forskellige telefonmodeller og mærker

Det fantastiske ved at vælge denne type universalkabelbidskabelcover til din mobiltelefons ladekabel er, at de bare er universelle, hvilket betyder at de passer til alle ladekabler uanset af om du har en Android, iPhone eller endda en ældre model telefon, der hverken er eller. Og denne form for beskyttelse er ikke kun god beskyttelse for at modvirke løse ledninger, de kan også være rigtig sjove. Her hos os er der for eksempel universal kabelbid kabelbeskyttelse i form af forskellige figurer og dyr, så hvad med en kanin for eksempel? Eller måske vil du bare have et meget simpelt og neutralt kabelbid til at beskytte din lynsnor med? Der er også. Se vores udvalg af billige universal kabelbid kabelbeskyttelse til din mobiltelefons ladekabel online her og find den kabelbeskyttelse du bedst kan lide!