Kundeservice

Bilholdere

877 Tilbud

Hvis du leder efter en ny mobilholder til bilen, så finder du mange forskellige modeller hos os. Vi har bilholdere, som passer til alle mere eller mindre almindelige mobilmodeller som fx iPhone og Samsung, men vi har også et stort udvalg af universelle holdere, som passer til alle mobiltelefoner. Hold mobilen på plads i bilen til den bedste pris!


Filter

Find en billig bilholder online

Her i denne kategori kan du finde universelle mobilholdere til bil, så du kan fokusere på at køre i stedet for at holde mobilen, mens du kører. Vi har bilholdere i masser af forskellige varianter som fx universelle mobilholdere til at sætte i cigarettænderen og den slags, som sættes fast i friskluftgitteret – eller du vil måske have en bilholder med sugekop til forruden? Se igennem vores store udvalg af billige mobilholdere, og køb den mobilholder til bilen, som du tror, kommer til at fungere bedst for dig!

Tip til et vellykket køb

Siden 1. februar 2018 er det ulovligt at bruge smartphone under kørslen, hvis du holder den i hånden. Du må stadig gerne tale i den, men i så fald skal du bruge headset, medhør eller et Bluetooth-system eller en anden teknisk løsning, der sikrer, at kørslen ikke blive negativt påvirket af din telefonsamtale! Hvis du har spørgsmål angående din ordre eller vil reklamere over dit køb, kan du kontakte Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med dit ærinde.

Masser af smarte mobilholdere til bil

Hvordan bruger du din smartphone i bilen? Vi går selvfølgelig ud fra, at du følger loven og ikke SMS'er eller andet, mens du kører, men du vil måske gerne kunne besvare et opkald eller se din GPS mens du kører? Så er en af vores universelle mobilholdere til bilen noget, der kan passe dig rigtig godt! Hvad siger du til en magnetisk oplader til bilen, som både holder telefonen fast og oplader den, mens du kører? Eller måske vil du have en nem mobilholder til friskluftgitteret i bilen, som både er universel og magnetisk? Så er vores tip til dig at se på vores mobilholdere fra fx Ideal of Sweden eller iTap. Kig igennem kategorien, og køb den holder, som passer til dine forventninger til en universel mobilholder til bil!