Kundeservice

Mobilstativ

880 tilbud

Hvis du leder efter en praktisk måde at opbevare din mobiltelefon på, er du kommet til det rette sted. Hos os finder du et bredt udvalg af mobiltelefonstativer, uanset hvilket mærke eller model du har på din mobiltelefon. Her finder du mobiltelefonstativer, der passer til enhver mobiltelefon og enhver smag.


Filter

Find billige universelle mobilstandere

Vi hos Fyndiq elsker lave priser. Derfor kan du finde de billigste universelle mobiltelefonstativer hos os. Ordet universal betyder tilnærmelsesvis altomfattende, hvilket godt beskriver, hvad vores mobilstativ er for noget. Det er derfor standere du kan bruge uanset hvilken mobiltelefon du har. De passer til alle!

Mobilstander til alle lejligheder

En mobilstander, eller en holder, som det også kan kaldes, er praktisk at bruge, når man vil lægge mobilen fra sig og lade hænder og arme hvile lidt. Med en holder har du mulighed for at sætte dit fulde fokus på det, du har på din mobilskærm. Den er for eksempel nem at bruge, når du vil se film eller serier på mobilen. Stedet er også nyttigt, når du kører og skal holde øje med GPS'en eller når du skal tage selfies eller filme en video til dine sociale medier. Vores universelle mobiltelefonstativer er praktiske at bruge uanset lejligheden.

Tjek vores store udvalg ud

Hos os finder du universelle mobiltelefonstativer, der passer til enhver smag og lejlighed. I vores sortiment kan du vælge mellem hundredvis af mobile standere, hvilket betyder, at du har store muligheder for at finde noget, der passer til dig. Vi har holdere, der sidder bag på mobiltelefonen ved hjælp af et sugeprop, der giver ekstra støtte, når du holder mobiltelefonen i hånden. Men vi har også de stativer, som du stiller på bordet eller lignende. Så har vi også dem, der er monteret fx i bilen. De er lavet af forskellige typer plast, som er et slidstærkt materiale, der får mobilen til at sidde solidt i holderen.

Udover at vores mobiltelefonstativer kommer i forskellige designs, kommer de også i flere variationer mht. farver og mønstre. Vi har alt fra mobile standere med moderne design til mobile standere i en ensartet, enkel farve. Så du kan finde noget, der falder godt i din personlige smag.