Kundeservice

Butterfly

648 tilbud


Filter

Ekstra smuk med flot butterfly

Når du vil føle dig ekstra smuk, hvad gør du så? Du klæder dig selvfølgelig ud i smukt tøj! Og for virkelig at sætte prikken over i'et er en stilfuld butterfly lige hvad du har brug for! Alle festlige lejligheder, og endda kedelige hverdage, får lidt ekstra guldkant med en frisk sløjfe om halsen – og det er noget, både han, hun og han kan få! Der er selvfølgelig mange farver og materialer at vælge imellem. Hvad med en blå sløjfe i denim eller en lys pink sløjfe i ægte silke? Tag et kig på udvalget og se, hvilke fluer der passer bedst til dig og din personlighed. Velkommen til gode tilbud

Tips til et vellykket køb

Har du brug for mere end en butterfly? Hos os hos Fyndiq finder du alt fra kostumer til lommetørklæder og flotte kjoler! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Køb en flot sløjfe online

Skal du til student, fest, begravelse eller bryllup? Eller har du bare lyst til at være ekstra smuk? Så mangler du en sløjfe, og den kan du finde her hos os på Fyndiq! Vi har masser af billige fluer i alle regnbuens farver, som du kan vælge imellem. Måske vil du have en hvid butterfly i silke eller måske et leopardmønster med quick release omkring kraven? Uanset hvilken type flue du leder efter, vil du helt sikkert finde den her hos os!