Kundeservice

Hårklemmer

20.820 tilbud

Stort udvalg af hårklemmer og hårklemme. Stor det, plast eller metal, kan du finde her hos os. Tænd for et hårklip til en rigtig pris!


Filter

En hårspænde er altid god at have

Vi hos Fyndiq ved, at en hårspænde altid er god at have, og derfor har vi samlet et stort sortiment af billige hårspænder, som du kan vælge imellem direkte her online hos os. Vælg mellem alt fra 6-pak små hårspænder til 50-pak gennemsigtige spænder, og find hvilken hårspænde der passer bedst til dig og dit hår. Eller hvorfor ikke investere i en klassisk krokodilleklemme fra Babyliss eller endda en hårring med sort kvast? Velkommen til gode tilbud

Tips til et vellykket køb

Problemer med at få frisuren til at holde hele dagen? Vi hos Fyndiq har løsningen - ordentlige stylingprodukter! Tag et kig på vores brede sortiment og klik hjem, hvad du har brug for! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Hårspænder har mange anvendelsesmuligheder

Hvem har ikke håret i ansigtet, når de prøver at fokusere på en opgave eller gentagne gange forsøger at få den hårløkke til at blive bag øret? Det er netop ved disse lejligheder, at en hårspænde gør tricket. Du trækker bare hårløkken af, der forstyrrer og klemmer clipsen, så er problemet løst. Du kan også bruge dine hårspænder til at ordne en elegant frisure eller til at gøre dine børn glade – her er også søde hårspænder til de mindste!