Kundeservice

Hårtilbehør

55.480 tilbud

Her finder du hårtilbehør til alle lejligheder, festen, festen, brylluppet eller hverdagen. At finde priser og hurtige leverancer!


Filter

Masser af godt udseende til håret

Hårpynt kan være alt fra en hårnål i håret til en perfekt hestehale ved hjælp af et hårbånd. Selv et glitrende diadem, der minder om et diadem, er et klassisk hårpynt, og du finder alle disse hos Fyndiq. Her har vi samlet alt det stilrene hårpynt ét sted og også til en lavere pris. Fix den stilfulde frisure nemt ved at bestille alt, hvad du har brug for her. Hårstrå, hårbånd og alt stilfuldt tilbehør til håret kan du finde hos os

Tips til et vellykket køb

Hårpynt findes i mange forskellige former og farver, sørg for at sætte den rigtige farve på tråden i indkøb indkøbskurv før du tjekker ud. Hvis du har en frisure, du har tænkt på at lave, kan det hjælpe at følge instruktionerne, inden du bestiller. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag. Bemærk dog, at kosmetiske produkter (herunder hår- og hudplejeprodukter samt parfume) ikke er inkluderet i fortrydelsesretten hos Fyndiq. nogensinde har haft sådan en dag. Det er da vigtigt at vide hvad der virker bedst, nogle gange er det bare med at hive håret op i en fin knude og vips så er frisuren fikset. Men med hårtilbehør er det muligt at lave avancerede frisurer også og et ordentligt sæt kræver mange hårnåle. Hårnåle, som du finder billige her, jo flere jo bedre.