Kundeservice

Frisørudstyr

848 tilbud


Filter

Fix frisuren med det rigtige værktøj

Døjer du normalt med at style dit hår og føler så, at frisuren er ødelagt, så snart du går hjemmefrä Så har du brug for ordentlige frisureværktøjer, og du finder det selvfølgelig her hos os på Fyndiq! Vælg og vælg blandt masser af billige frisureværktøjer i vores store sortiment og klik dine favoritter ud. Hvad med en 10 pakke hårnåle eller noget lækkert hårpynt til at pynte dit hår med? Kig udvalget igennem og vælg de frisureværktøjer, der passer bedst til dig. Velkommen til gode tilbud

Tips til et vellykket køb

Leder du efter flere ting til dit hår? Tag et kig på vores sortiment her hos Fyndiq, og du vil helt sikkert finde det, du leder efter! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Masser af frisureværktøjer at vælge imellem

Det er en stor fordel at købe dine frisureværktøjer online, især når du handler hos os hos Fyndiq. For du ved, at du altid kun betaler 0 SEK i fragt, uanset hvor mange produkter du køber? Hent derfor alt det hårpynt og tilbehør, du ønsker i et køb, og betal kun for én fragt! Smart hvad? Måske har du brug for en hård donut, en bump på en kam eller hvorfor ikke købe begge dele plus en Braid Twist Magic Hair Styling til at hjælpe dig med at flette dit hår? Her finder du alt på ét sted!