Kundeservice

Etui

3.675 tilbud


Filter

Beskyt dine briller med stil

Vi er mange brillebrugere i Danmark, og dem, der ikke bruger briller, ejer højst sandsynligt et par solbriller. For at sikre at brillerne ikke går i stykker, når du ikke har dem på, er det næsten nødvendigt at have et etui til at sætte dem i. Så skal du ikke bekymre dig om at tage dem på eller ridse dem i din håndtaske eller lomme. Derfor har vi hos Fyndiq samlet et stort udvalg af billige brilleetuier i flere forskellige materialer og modeller. Vælg mellem etuier i stof, træ eller plast! Skynd dig at finde online hos os

Tips til et vellykket køb

For at bruge et brilleetui skal du have briller eller solbriller. Du finder masser af forskellige modeller hos os, som ikke koster skjorten! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Leopardmønstret eller klassisk sort

Nogle ser brilleetui som noget, der er nødvendigt for at holde brillerne hele og ureparerede. Andre ser sagen som et modetilbehør, hvor udseendet er utrolig vigtigt. Uanset hvilken type du er, kan du finde et brilleetui hos os. Her finder du alt fra en brilletaske i leopardmønster til en sort hardcase til brillerne. En del af etuiet kommer også med en mikrofiber pudseklud, som du kan bruge til at rense dine briller!