Kundeservice

Touchvanter

1.040 Tilbud

Filter

Hvordan hænger en berøringsskærm og køling sammen?

Ikke så godt, har vi bemærket. I vores aflange land har vi en meget lang og nogle gange meget kold vinter, og for at holde varmen skal vi have varmt tøj på. Men vi skal også have det varme indeni, og hvordan skal vi have det, hvis vi ikke kan kommunikere med vores kære over telefonen? Nå, gennem et par smarte touch-handsker! Vi hos Fyndiq har samlet et stort udvalg af billige smartphonehandsker, der giver dig mulighed for både at have varme hænder og samtidig betjene din telefon med en touchscreen. Det bliver næppe bedre end det

Tips til et vellykket køb

Det er både billigt og nemt at købe handsker online, så hvorfor ikke købe et ekstra par, når du alligevel er i gang? Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Touch-handsker er vidunderlige

Hvor mange gange har du ikke stået der ved busstoppestedet og været generet af at tage telefonen, fordi du ved, at du så skal tage handskerne af for at kunne låse op og skrive på den? Og hører du til en af ​​dem, der lærte den mærkelige, men nødvendige færdighed at manøvrere telefonen med næsetippen? Med et par touch-handsker behøver du det ikke, tag dine smartphonehandsker på når du går hjemmefra og du behøver ikke tage dem af på noget tidspunkt for at håndtere telefonen!