Kundeservice

Knæstrømper

1.601 tilbud


Filter

Køb billige knæstrømper online hos os på Fyndiq

Ternet, prikket, stribet eller pasteller? Knæstrømper er altid en sjov detalje i dit outfit og her hos Fyndiq kan du finde et bredt udvalg af billige knæstrømper i mange forskellige stilarter og materialer. Uanset om du har dem på til hverdag eller til maskeraden, kan vi garantere, at du finder et par sokker, som du vil have på med dit helbred. Kig vores sortiment igennem for hvad der passer dig bedst, vi har masser af modeller. Hjertelig velkommen til at forhandle!

Tips til et vellykket køb

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal have på dine knæstrømper? Ingen fare. De fleste sokker vi sælger her hos Fyndiq er i størrelsen One SIZE (S-L) og passer til de fleste. Skulle du alligevel få en defekt i pasformen, kan du nemt returnere inden for 14 dage efter købet. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag. Bemærk dog, at forseglede varer ikke er omfattet af fortrydelsesretten på Fyndiq, hvis forseglingen er brudt.

Frosne ben, ankler og fødder

Hører du til typen, der nemt fryser? Udover tynde og farvede knæstrømper tilbyder Fyndiq også varmere modeller som overknee sokker, der strækker sig et stykke op ad låret. Et tip kan være at købe strikkede sokker i skønne materialer som kashmir eller marinould. Tag en neutral farve, så de falder ind som almindelige sokker under jeansene eller nederdelen, og du er hærdet til et køligere klima. Er du typen, der gerne vil skille dig lidt ud? Vi tilbyder knæstrømper i alt mellem glitrende og hvepsestribet. Benyt lejligheden til at købe noget sjovt!