Kundeservice

Læderbalsam

83 tilbud


Filter

Køb læderbalsam billigt online gennem os på Fyndiq

Sjap, salt og sne er ikke særlig skånsomt for dine sko. I vintermånederne er det med andre ord ekstra vigtigt at passe på skoene, især hvis du vil forlænge levetiden på dem. Læderbalsam, eller læderfedt som det også kan kaldes, er den perfekte løsning til at få skoene til at skinne uden brug af pudsning og det bedste er, at de ofte arbejder for at komme af med de der grimme saltstriber, der nemt opstår i løbet af vinteren. I vores store sortiment finder du læderbalsam til sko af forskellige typer, alt fra blød læderbalsam til læderbalsam af naturlige stoffer. Benyt lejligheden til at forhandle i dag og se godt ud med skoene derhjemme hurtigst muligt

Tips til et vellykket køb

Nogle gange kan der være behov for forskellige typer skoplejeprodukter, afhængigt af de pågældende sko. Benyt derfor muligheden for at bestille skoplejeprodukter til alle dine skotyper du har derhjemme, så du kan være sikker på, at de bliver plejet på bedste vis. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag. Bemærk! Forseglede varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten på Fyndiq, hvis forseglingen er brudt.

Forlæng skoenes levetid med læderfedt

Lædersko og -støvler er ofte dyre, og så vil du gerne have, at de holder i lang tid fremover. Selvom solid skopleje måske ikke er den hotteste og sjoveste ting at lave i din fritid, er læderbalsam en fantastisk måde at friske dine dojoer op. Balsamen blødgør, renser og plejer læderet, så det er i top stand selv under den sjuskede vinter. Så før du brokker dig over, hvor dyrt det er med støvler, så prøv læderbalsam! Tjek vores sortiment ud og klik hjem den variant, der passer bedst til dine sko!