Kundeservice
StartsideModeSmykker
Forlængerkæder

Forlængerkæder

223 tilbud


Filter

Køb forlængerkæder billigt online her hos Fyndiq

Ja, det er sørgeligt, når smykket ikke længere passer eller er gået i stykker, men du behøver ikke bekymre dig. Det er muligt at forlænge både halskæder og armbånd ved hjælp af forskellige forlængerkæder! Det er præcis, hvad du finder her i denne kategori. Vi har billige forlængerkæder i både sølv og guld, og også i metal i forskellige farver. Se det brede udvalg og vælg den forlængerkæde, der passer til dit smykke! Velkommen til at forhandle nu!

Tips til et vellykket køb

Vil du hellere købe nyt end reparere et ødelagt smykke? Bare rolig, i vores smykkekategori er der både armbånd, halskæder og masser af andre smykker at shoppe efter. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Nemt at forlænge et smykke med forlængerkæder

Når en halskæde er lidt for stram mod halsen, er den ikke pæn at have på, men skal man skifte hele kæden? Nej, bestemt ikke. Med lidt fingerfærdighed er det hurtigt at forlænge leddet med en forlængerkæde i samme metal som den halskæde eller det armbånd, du ønsker at ændre længden på. Og selvom du ikke lige nu har et smykke du vil forlænge, ​​kan det være godt at have denne type kæder derhjemme – de kan også bruges til at lave ødelagte smykker. Med passende forlængerkæder derhjemme behøver du aldrig bekymre dig om, at et smykke går i stykker, for du har hvad der skal til for at ordne det! Smart, ikke?