Kundeservice

Vedhæng

2.062 tilbud


Filter

Køb Billige Charms & vedhæng til mere personlige smykker

Vælg og vrag blandt tusindvis af billige charms! Hos Fyndiq finder du vedhænget, der hjælper dig med at skabe personlige smykker! Benyt lejligheden til at finde charms med budskaber og tekster eller motiver som sko og søde sløjfer!

Tips ved køb af charms

Noget der kan være godt at huske på, når man køber charms online, er størrelsen så man ved hvordan den ser ud på dine smykker. I de fleste annoncer finder du bredde og længde angivet i mm eller cm. Husk også, at nogle vedhæng kommer i multipakninger, så dobbelttjek mængden! Det kan også være værd at tjekke hvordan charmens bagside ser ud, hvilket ofte står i annoncen

Inspireret og prut nu

At lave et smykke personligt er både nemmere og billigere end du tror! Sørg for at få unikke smykker ved at pimpe dem med håndplukkede detaljer - skab dit eget charmearmbånd eller dekorer din halskæde med et flot vedhæng! Hos os finder du helt sikkert noget fint, der beskriver dig som person eller ting du godt kan lide! Et tip er at lave et tema til det smykke du vil lave personligt, hvad enten det er et arm- eller fodled. Det kan være alt fra et farvetema til motiver med bogstaver, sløjfer eller andre vedhæng.