Kundeservice

Redskaber

920 tilbud


Filter

Hold styr på jagten

I jagttider er det godt som jæger at blive udstyret med gode og pålidelige redskaber – det vil med garanti skabe en mere smidig og vellykket jagt. I vores store udvalg af jagtgrej finder du alt fra billige fuldautomatiske agnkameraer til digitale vægte og vildttraktorer. Du kan have brug for flere redskaber end du tror, ​​er du i den dybeste skov med et vildt bytte, kan det nok være nemmere med det rigtige udstyr – både fordi det dels er mere sikkert men også nemmere for dig som jæger. Tag et kig i vores sortiment og køb alt hvad du skal bruge, til en god pris! Velkommen til at handle online hos os

Tips til et vellykket køb

Hos os finder du også jagtgrej, der tiltrækker dyrene, hvad med et lokkemiddel til ræve, krager, elge eller måske rådyr? Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Mester jagten

Hos os får du alle chancer for en vellykket jagt, med en vandtæt jagtradio med lang rækkevidde kan du nemt få fat i jagtholdet, og med en rigtig god jagtkikkert ser du næsten så langt som en ørn. Vi har også foldbare save, jagtøkser og aluminiumstæpper, så du kan leve i naturen næsten lige så vildt som alle skovens dyr - og klare dig godt! Gå videre og find værktøj og udstyr til jagten her, hvad enten det er en vildtrygsæk, høreværn eller måske en rigtig fleksibel rygsæk, du leder efter!