Åbent køb i 60 dage

Åbent køb i 60 dage

Kundeservice

Hund

11.360 Tilbud

Hunde er menneskets bedste ven, og de fortjener at blive forkælet med det bedste tilbehør.Leder du efter halsbånd, senge, tøj eller vandskåle? Bare rolig, hos Fyndiq kan du finde masser af forskelligt tilbehør til din hund. Vi har også vigtigt tilbehør som refleksveste og halsbånd, der lyser op og blinker, så din hund bliver mere synlig, når I er ude at gå i mørke. Når du kommer hjem fra din gåtur, og din hund er beskidt, har vi også rengøringstilbehør, der er nemt at bruge og får snavset af din hund hurtigt væk, inden I begge bliver trætte!


Masser af tilbehør til din hund

Hunden er menneskets bedste ven og en fast følgesvend for mange en stor del af livet, og hvad andet end fint tilbehør fortjener en så god ven? Hvis du vil købe billigt tilbehør til din hund, så er du kommet til det helt rigtige sted, for hos Fyndiq finder du alle de bedste fund på nettet på ét og samme sted! Vi tilbyder et virkelig stort udvalg af produkter til lave priser, og prisen på forsendelse er altid lav. Du har med andre ord de bedste chancer for at gøre et billigt fund her!

Tip til et vellykket køb

Hvis du bestiller tøj til din hund, så se efter, om det er den rigtige størrelse, du lægger i kurven! Du kan se målene på de fleste stykker tøj, når du klikker på dem. Hvis du har spørgsmål angående din ordre eller vil reklamere over dit køb, kan du kontakte Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med dit ærinde.

En hundesnor er bare begyndelsen

Der findes så mange forskellige ting, som vi kan anskaffe til vores hunde! Som det første tænker vi selvfølgelig på, at vi skal bruge et hundehalsbånd og en snor, og det er selvfølgelig rigtigt. Måske endda et lidt finere læderhalsbånd. Siden er der så meget mere vi kan købe! Noget, som er meget populært lige nu, er hundetøj, så vi kan give vores hund en flot regnjakke eller noget andet på, hvilket er rigtig praktisk, så hunden slipper for at blive våd, når man er ude at gå tur i regnvejr. Hvis man har en hund, hvis pels kræver en del pleje, kan nogle børster eller en hundetrimmer være på sin plads. Forkæl din hund lidt!