Kundeservice

Smådyr

10.300 tilbud


Filter

Tilbehør til kanin og små kæledyr

Tjek vores brede udvalg af alt tænkeligt tilbehør til dine smådyr både til indendørs og udendørs brug. Vi har alt hvad du skal bruge til lave priser og med hurtig levering. Vælg mellem kanintilbehør såsom huse, bure, aktiveringslegetøj, madskåle og meget mere.

Kanintilbehør

Små dyr har brug for legetøj, der kan optage dem. Tjek gerne efter huse og legetøj lavet af naturlige materialer, som din gnaver kan tygge på. På den måde kan du også beskytte tænderne og sikre, at de vokser sundt. Små dyr elsker at lege og kan dermed holde deres kroppe i god stand. Find sjovt og smart legetøj, der vil give din gnaver både fysisk og mental stimulation.

Kaninbur

Vi har en række forskellige kaninbure til dit kæledyr, uanset om det er indendørs eller udendørs. Leder du efter et bur, der er stort, lille, dobbelt eller enkelt - hos os finder du kaninbure til alle forskellige behov. Hvis din kanin bor udendørs, har den brug for en hyggelig rede, der kan give din kanin tryghed og beskytte den mod vejr og vind. Og som selvfølgelig holder andre vilde dyr væk.

Vandflasker

Faktisk skal dine smådyr altid have adgang til rent og frisk vand. Der er små dyr, der foretrækker at drikke af en skål, men med en skål skal du skifte vandet oftere, da der hurtigt samler sig snavs og hø. Mange tror, ​​at det er den nemmeste måde at give dit lille dyr vand i en vandflaske. Derudover er det en effektiv måde altid at have rent vand i buret og du kan nemt sætte en vandflaske på og i buret.

Madskåle

En gnaver kan godt lide at bruge meget tid på sit foderområde og derfor er det vigtigt, at du gør stedet hyggeligt og finder en madskål, der er tilpasset dit lille dyr. Frem for alt skal madskålen være stabil og nem at rengøre. Uanset hvilken madskål du leder efter, kan vi tilbyde flere modeller og størrelser for at finde den, der passer til dig og dit kæledyr.

Pels- og kløpleje

Ved at rede og passe pelsen og klørne på dit lille dyr , kan I opleve en hyggelig stund sammen. Derudover synes mange små dyr, at det er dejligt og afslappende at blive kælet for. Som følge heraf bliver pelsen blød, ren og skinnende, og hos os kan du finde det rigtige udstyr til dit lille dyr.