Kundeservice

Halsbånd

3.852 Tilbud

Filter

Kathalsband

Hos os finder du masser af forskellige halsbånd til din kat. Vi har kattehalsbånd i masser af forskellige farver og materialer. Uanset om du leder efter funktionelle reflekskraver eller glitrende perlehalsbånd, så finder du det her.

Reflexhalsband

Hvis din kat kan lide at være ude om natten, er et reflekshalsbånd godt. Hos Fyndiq finder du masser af forskellige reflekterende halskæder i forskellige størrelser og modeller. Vores halsbånd er designet, så katten nemt kan komme fri, hvis den sætter sig fast med halsbåndet. Hvis du har langhårede katte eller katte, der nemt får filtret i pelsen, kan du tjekke vores forskellige halsbånd, der er designet til ikke at rive eller sidde fast i kattens pels. Hos os kan du trygt handle med gratis fragt og lave priser. Derudover har vi hurtig levering,

Hold øje med katten med GPS-halsbånd

Hvis du undrer dig over, hvor din kat er om natten, så tjek vores udvalg af GPS-halsbånd. I halskæden er en bakke, som du forbinder til din mobiltelefon. Hos Fyndiq finder du GPS-halsbånd i flere forskellige modeller, så tjek hvilken der passer til din mobil og hvilken type halsbånd du ønsker din kat skal have. Vores GPS-halsbånd er justerbare eller elastiske, så katten ikke risikerer at sidde fast.

Til katte, der kan lide flair

Katte har ofte en stærk personlighed. Har du en kat, der godt kan lide at vise dig frem, kan du også benytte lejligheden til at finde et nyt halsbånd til din kat. Hvorfor ikke vælge en af ​​vores smykkehalskæder med perler og rhinsten til din kat. Eller hvis du har en kat, der kan lide en mere formel stil, så tjek vores butterfly-kattehalsbånd, perfekt til katte, der ikke kan lide slips. Hos Fyndiq har du et stort udvalg og lave priser. Derudover har du fri fragt og hurtige leveringer.

Katteseler

Foretrækker du en kattesele frem for et halsbånd, har Fyndiq også et bredt udvalg af seler til din kat. I vores sortiment har vi et stort udvalg af katteseler i forskellige modeller, farver og materialer. Selerne er også justerbare, så du kan få den perfekte pasform til din kat.