Kundeservice

Hygiejne

4.179 Tilbud

Filter

Alt til din kat

Hos Fyndiq finder du alt til din kat. Vi har et velsorteret udvalg til alle typer katte og katteejere. Uanset om du er på udkig efter pelsplejeprodukter, kattebokse, kloclips eller madskåle, så finder du det hos os til lave priser.

Børster og kamme til din kat

Søger du en kattebørste eller kan du find det her. I fyndiqs varierede sortiment finder du masser af kamme og børster i forskellige modeller, farver og materialer. Forskellige katte har forskellige behov for deres pels, tjek vores sortiment og vælg og vrag mellem kamme og børster, der filtrer sammen og fjerner løse hår i pelsen. Hvis din kat ikke kan lide at blive børstet, skal du måske prøve vores børste med katteurt, en smart måde at lære katten at kunne lide pelspleje. Har du en kat, der fælder meget, har vi masser af forskellige pelshandsker med en overflade, der får løs pels til at hænge fast og er nemme at fjerne. Til dig som katteejer har vi også en masse produkter til at samle kattehår fra møbler og tøj.

Klovtang og tandbørste til din kat

Det er vigtigt at passe på både tænder og kløer på din kat. Nogle katte sliber selv kløerne, mens andre har brug for hjælp til at få kløerne i den rigtige længde. Hos Fyndiq finder du små klotænger, der passer til din kats kløer. Katten får ofte tandsten og det kan du modvirke ved at børste din kats tænder jævnligt. Vi har et bredt udvalg af små tandbørster tilpasset din kats tænder. Som sædvanlig har vi gratis fragt og lave priser. Derudover har vi hurtig levering.

Katteboks til din kat

Hos Fyndiq finder du et stort udvalg af kattebokse i forskellige modeller. Nogle katte foretrækker overdækkede bokse og andre åbne, nogle med åben dør, andre med svingdør, uanset hvad du leder efter, så har vi det, og til rigtig gode priser. Se vores kattebakker i forskellige modeller og farver og vælg en kattebakke, der passer til din kat. Hos os handler du sikkert online med gratis fragt og hurtige leveringer.