Kundeservice

Legetøj

12.380 tilbud


Filter

Find billigt kattelegetøj

En firbenet ven i form af en killing - kan det blive bedre end det? Tanken om at komme hjem og blive mødt af et par glitrende øjne og en blød pote – sådan er livet, det. Men selv de sødeste skal underholdes og så er det jo heldigt, at vi hos Fyndiq har et stort udvalg af stimulerende og billigt kattelegetøj at forkæle din søde med. Se længere og vælg mellem radiostyret kattelegetøj, bolde, ting med klokker, laserlys og meget mere. Vi hos Fyndiq er ét rigtigt kattemenneske. Vælg mellem mange mærker online!

Tips til et vellykket køb!

Bruger du meget tid på at lege med din kat, eller er den ofte alene i løbet af dagen? Sørg for at få kattelegetøj, som din killing virkelig vil have gavn af, afhængigt af hvordan den leger. Hvis din kat skal bevæge sig, men du selv gerne vil sidde stille, kan legetøj med laserlys gøre tricket. Har du spørgsmål til din ordre, eller vil du klage over dit køb? Kontakt os gerne i Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag! Hos os har du altid et åbent køb i henhold til forbrugerkøbeloven og vi hjælper dig med eventuelle returneringer. Forhandle ordentligt og vælg at betale direkte, i rate eller at betale med faktura

Varier dit kattelegetøj!

En kat er ofte en ret kræsen lille person, der har tendens til at kede sig efter et stykke tid. Derfor er det vigtigt at købe mange forskellige legetøj, som din pelskugle kan hygge sig med. Sørg for at variere, så du ikke skal dele hjem med en kat, der keder sig. En kat er måske sødere end den sødeste, men det er stadig et rovdyr, der har jagtinstinktet dybt forankret i sig. Find derfor billigt kattelegetøj online i form af mus, fugle, bolde og fjer og kombiner dem med mental stimulering af kattens hjerne i form af legetøj, hvor katten skal tænke for at kunne bruge det. Hos os hos Fyndiq finder du masser af sjovt kattelegetøj til alle racer!