Kundeservice

Bil

186.460 tilbud


Filter

Pimp bilen

Her finder du alt fra bilstereoanlæg, indvendig belysning og bilopladere til Xenonlamper og fejlkodelæsere, under én og samme kategori! For dig, der leder efter en LED-lampe til skiltebelysning, indvendig belysning, baklys eller parkeringslys, kan det være værd at tage et kig blandt alle vores produkter på bilområdet. Måske mangler du en skyllelampe eller vil du simpelthen bare have en duftende gran - bare rolig vi har et stort udvalg af alle mulige bilting! Velkommen til at finde billigt biltilbehør online hos os hos Fyndiq

Tips til et vellykket køb

Har du svært ved at forstå, hvad der er galt med bilen? Køb en smart Bluetooth-fejlkodelæser og tilslut den til din mobil, så finder du sikkert snart fejlen! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Forbedre udsynet

Med Xenon forstærker du bilens lygter og får et længere synsfelt, hvilket mindsker risikoen for ulykker – med et simpelt Xenon-kit skal du ikke skifte bil, hvis du vil have Xenon-lys. Under denne kategori har vi også en masse luftfriskere med dufte som cupcake, lavendel og jul – alt sammen for at gøre din rejse så behagelig som muligt. Vil du have lidt mere praktisk biltilbehør, måske er et powerkit til slutmontering et godt valg for dig, eller hvorfor ikke erstatte belysning med LED eller diode og springe den ældre gule version over? Vælg og vrag i vores store udvalg og shop, hurtigt og nemt!