Kundeservice
StartsideSport og fritidMotorBil
Beskyttelse og overtræk

Beskyttelse og overtræk

5.127 Tilbud

Velkommen til Fyndiq og et stort udvalg af solbeskyttelse til bilen til alle behov og tegnebøger. Gennemse vores overkommelige solcreme og bilomslag og bestil dit yndlingshjem.


Filter

Billig solafskærmning til bil

Når solen skinner, er det nemt at blive blændet, at det bliver meget varmt i bilen eller endda at instrumenteringen tager skade af varmen. Hos Fyndiq finder du billig solafskærmning, der passer til enhver bilrude. Vi har solafskærmning til bilen til forrude, sideruder og bagrude. Forskellige typer fastgørelsesanordninger er også tilgængelige at vælge imellem, såsom sugepropper, selvklæbende eller beskyttelse, der er gevind over bildøren. Vi har flere solcremer, der passer ekstra godt, hvis du har børn i bilen, for eksempel dem med forskellige Disney-motiver, Star Wars eller Babbles.

Forrudebeskyttelse mod sol og sne

Vi har flere modeller af solafskærmning til forruden. Disse er gode, hvis du parkerer din bil i solen om sommeren eller er træt af at have et vindue dækket af frost og sne om vinteren. Forrudebeskytterne reflekterer stærk sol og forhindrer dig i at sætte dig ind i en stegebil om sommeren, samtidig med at de er med til at beskytte instrumentering og polstring mod at blive falmet af den stærke sol.

Bilovertræk og Kaleche

Ønsker du at beskytte hele bilen mod vejrets kræfter eller parkere den i lang tid, tilbyder vi flere modeller i slidstærkt stof. For dig, der fx har en sommerbil, som du parkerer om vinteren, er en carport en glimrende måde at beskytte bilen på, uanset om den er udenfor huset eller indendørs. Vores betræk er vandtætte og beskytter bilen mod regn, sne og stærke UV-stråler, der risikerer at blege lakken. Et bilcover hjælper med andre ord med at beskytte dit øjeæble mod vejrets kræfter, når du ikke bruger det.