Kundeservice

Bagagelås

1.244 Tilbud

Filter

Køb billig bagagelås online for at låse din kuffert med

Er du normalt bekymret for, at folk roder ulovligt i din taske? Så mangler du måske en pæn bagagelås! Her hos Fyndiq har vi samlet masser af billige, som du kan finde blandt. Så nu kan du nemt forhindre uvedkommende i at komme ind i din kuffert! Hvad med en fleksibel kodelås eller foretrækker du måske en pæn hængelås med nøgle? Der findes bagagelåse for enhver smag og til forskellige typer af bagage, så prut gerne i dag!

Tips til et vellykket køb

Det er selvfølgelig smart at kunne sætte låse på bagagen, men behold i tænk på, at toldvæsenet kan have lyst til at kigge i din taske under udlandsrejsen - så vær altid forberedt på at låse tasken op, hvis du bliver indkaldt til taskesyn! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Lad ikke nogen rode i din taske ulovligt med bagagelåse

Hvis du rejser med tog, bus eller fly, skal du ofte efterlade din bagage, og det ender med andres tasker og pakning. Ved disse lejligheder kan det føles godt at have låst kufferten med en bagagelås eller en strop med kodelås på, der gør det svært for andre at åbne den – uden deres tilladelse. Her hos Fyndiq er der både kodelåse i hængelåsvarianten og andre typer bagagelåse, som du kan vælge imellem - så bestil hjem det, der passer bedst til dig og din taske!