Kundeservice

Bagageremme

1.958 Tilbud

Filter

Køb billige bagageremme online her

Har du en tendens til at pakke tasken til bredden fuld af tøj og andre ting, når du skal ud og rejse? Så skal du muligvis have en god bagagerem til at sætte rundt om kuffertens mave for at sikre, at den ikke åbner sig ved et uheld! Her hos Fyndiq samler vi masser af billige bagageremme i forskellige materialer og stilarter, som du kan shoppe. Hvad med en strop med kodelås til at fastgøre kufferten med? Eller måske mangler du bare en pæn rem, der holder sammen på en elsket kuffert, der ikke længere føles så stabil? Uanset hvad - her har vi bagagebåndene til dig!

Tips til et vellykket køb

Kombiner gerne din bagagerem med en bagagelås, så bliver det ekstra svært for uvedkommende at komme ned i din taske! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Bagagestropper har forskellige formål

En rem omkring kufferten har mange formål. Skal du ud at campere med en stor rygsæk, kan du bruge en bagagerem til at spænde et telt eller et tæppe fast på ryggen, har du tænkt over det? Du kan også bruge bagagestropper til at sikre, at kufferten ikke åbner sig, når du tjekker den ind på flyrejsen – og vælger du en udstående strop, kan du hurtigt identificere din taske fra andre! Her har vi bagageremme til alle slags kufferter at finde blandt - shop gerne nu!