Kundeservice

Cykeldele

28.300 tilbud

Uanset om din cykel er brudt og har brug for nye dele til reparation, eller hvis du bare vil ændre dele, der er blevet båret, kan du finde alt fra bremser, pedaler, skærme og ledninger til cykelhåndtag og cykelstøtte og meget mere her på Fyndiq.


Filter

Billige cykeldele online hos Fyndiq

Når cyklen går i stykker eller sliddele skal udskiftes, finder du et bredt udvalg af rigtig billige cykeldele hos Fyndiq. Vi tilbyder alt fra bremser, pedaler, skærme, wirer til cykelhåndtag og cykelstøtter, altid til rigtig lave priser og med hurtige leveringer i hele Danmark. Bruger du din cykel ofte, slides dele som gear og kæder og skal udskiftes med jævne mellemrum, for at cyklen fungerer optimalt. Med tiden bliver gearene skarpere og dårligere til at overføre kraft fra pedalerne til hjulene. Det samme er tilfældet med bremser, der også slides under brug og kan trænge til service eller udskiftning. Nogle gange går de fleste på en punktering, hvilket kræver en ny cykelslange, hvis den gamle ikke kan tætnes. Renoverer du en gammel cykel, skal der måske et par nye pedaler eller et bremsekabel til, før den nygamle cykel fungerer ordentligt.

Nogle af vores mest populære produkter er cykelovertræk, der beskytter cyklen, når den ikke er i brug, og forskellige typer sadelbeskyttelse, der holder cykelsadlen varm og tør uanset årstiden. Vi har også bløde sadelbetræk med gel, der gør det mere behageligt, hvis du er ude på lange cykelture eller endda skal cykle et løb. Skal du cykle et løb på flere kilometer, er det nærmest et must at have et sadelovertræk for ikke at komme til skade i de mange timer på sadlen. Uanset om du mangler en blødere eller varmere cykelsadel, kan du finde rigtig billige sadelovertræk online hos Fyndiq.