Kundeservice

Handsker

351 tilbud


Filter

Få et godt greb med golfhandsker

At lave et godt golfsving handler naturligvis meget om teknologi. Men det handler også om at have godt fat i klubben. Og det allerbedste greb får dem, der har et par handsker, der er specielt designet til at spille golf med. Vi hos Fyndiq har samlet et stort udvalg af billige golfhandsker i alle størrelser og modeller. Handskerne kommer fra kendte mærker som Callaway, Galvin Green, Puma og Clicgear! Vi har også golfhandsker til de allermindste spillere fra mærket Hello Kitty! Skynd dig at finde online hos os

Tips til et vellykket køb

For dem, der elsker golf, kan vi tilbyde mere end bare golfhandsker. Hos os finder du også golfkikkerter, golftøj og golfkøller. I princippet er alt det udstyr, du kan få brug for som golfspiller, her! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Varm dine hænder under lange golfrunder

På denne side er der ikke kun tynde golfhandsker, som vil give et bedre greb. Du kan også finde behagelige dækhandsker, som kan bruges mellem slagene, når det er lidt koldere udenfor. Eller hvorfor ikke have dem på under lange gåture, når du ikke spiller golf? Overtrækshandskerne er foret med varm polstring på indersiden og har et slidstærkt og vandafvisende materiale på ydersiden. De er med andre ord helt perfekte på en kold og blæsende dag på banen!