Kundeservice

Vandsport

18.640 tilbud


Filter

Som fisken i vandet

Er det sådan, folk plejer at beskrive dig? Så er du helt sikkert fan af det her med vandsport, uanset om det handler om wakeboard og vandski eller om det du foretrækker at lave er at svømme længde efter længde i en swimmingpool. For at du skal kunne dyrke din vandsport så godt som muligt, har vi hos Fyndiq samlet det bedste og billigste udstyr til vandsport vi kunne finde online. Her kan du købe alt fra svømmebriller og våddragter til en tynd redningsvest, så find gerne vores store udvalg!

Tips til et vellykket køb

Bestiller du en redningsvest eller lignende, så sørg for at den virker med din kropsvægt før du bestiller! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Beskyt dit hår med en badehætte

Alle ved at hud og hår påvirkes af at være i vand, tænk bare på hvordan huden på fingrene rynker til små rosiner når du har været lidt for længe i flæsen. Derfor kan det være godt at beskytte sit hår med en silikonebadehætte, som de fleste, der svømmer, gør! Men måske handler den vandsport du dyrker om at undgå at komme i vandet. For eksempel vandski! Så er tørre og glatte fingre et godt tegn på, at du er lykkedes med din mission