Kundeservice

Træningsbånd

10.920 tilbud

Her finder du et stort udvalg af træningsbånd og gummibånd til forhandlingspriser. Uanset hvilken træningsøvelse du skal udføre, finder du det perfekte træningsband her. Hurtige leverancer og forhandlingspriser!


Filter

Køb billige træningsbånd & gummibånd til træning online her

Vil du maksimere hjemmetræningen? Så vil vi hos Fyndiq anbefale at anskaffe dig nogle smarte træningsbånd, de er specialfremstillede gummibånd til træning og fås i en række forskellige varianter. Hvad med en multitræner i tre dele, der kan bruges til at træne både hele kroppen og kun biceps eller lægge? Når du træner ved hjælp af et træningsbånd, bruger du din egen krop som modvægt og du kan variere mellem masser af forskellige træningsformer. Har du fx en skade i skulderen, der gør, at du skal blødgøre den igen, kan du bruge en elastik til træning som genoptræningsredskab, selvfølgelig først efter du har fået et klart åg fra din læge. En almindelig genoptræningsøvelse med et træningsbånd er fx at fastgøre den ene løkke og bruge den anden løkke til at strække armen ordentligt og dermed øve styrken i den igen - et elastik til træning giver en tiltrængt modstand i rehabiliteringsøjemed. Men du kan selvfølgelig også bruge træningsbånd på andre måder! Alle, unge som gamle og unge som gamle, kan bruge forskellige typer elastikker til træning netop med det formål at træne styrke og motorik og for at blive sundere og have det bedre generelt. Dine led vil takke dig! Velkommen til at finde billige træningsbånd online hos os i dag!

Tips til et vellykket køb

Det er dit helbred, er det? hober sig op med både sjippetove, træningsbånd og andre typer elastikker til træning for virkelig at blive motiveret til at komme i gang med træningen! Al info om de forskellige bands kan findes i hver produktbeskrivelse, så tjek der for at se, om det band, du er interesseret i, passer til dig og dine træningsmål! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice sagde? vi hjælper dig med din sag.

Træn nemt og smidigt derhjemme ved hjælp af et træningsbånd

Det kan selvfølgelig være rart at tage i fitnesscenter for at løfte skrot, men det er ikke hver dag, du rent faktisk kommer dertil. Så hvorfor ikke ordne det, så du nogle gange kan træne hjemmefrä Ved hjælp af et fleksibelt træningsbånd kan du variere din træning og nemt stoppe båndet, når du er færdig med dine øvelser og dit træningsprogram. Når du har forskellige elastikker til træning derhjemme, får du også mere frihed, så ved du, at du kan træne når som helst, gejsten falder på. Et justerbart dørgym er fx optimalt til mange gode øvelser og vil du gerne have inspiration og tips til præcis hvor mange forskellige træningsøvelser du skal variere imellem, så søg bare efter nogle træningsvideoer på nettet, træning med træningsbånd er mere populært end nogensinde før. Der er masser af gode film at se! Bare sørg for at strække ordentligt ud efter en svedig træning for at få en god afslutning på træningen, og der er også masser af elastikker til træning, der fungerer rigtig godt som værktøj selv på dette stadie – smart, ikke?