Kundeservice

Træningsredskaber

32.720 tilbud

Vi har træningsudstyr til alle stilarter og niveauer. Kom godt i gang med træningen derhjemme ved hjælp af vores gode træningsudstyr til billige priser.


Filter

Fitnessbold eller sandsæk?

At have det godt er det vigtigste i livet, og at passe på sig selv er derfor noget, alle bør gøre. Det kan du selvfølgelig gøre på forskellige måder, men noget der med garanti vil få dig ved godt helbred er træning! Derfor har vi hos Fyndiq samlet masser af træningsudstyr, og det til rigtig billige priser også. At træne derhjemme er utrolig godt, og noget som alle kan klemme ind i deres liv uanset hvor stresset man er. Så et godt tip, lidt afhængig af hvad du vil træne, er at klikke hjem måske en fitnessbold, en sandsæk til boksning eller måske en rockring? Alle træningsmetoder er gode træningsmetoder!

Tips til et vellykket køb

Sørg for at bestille alt hvad du skal bruge til en træningssession, jo flere værktøjer du har, jo nemmere er det at træne! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Væn dig til motion

For mange er det en stor udfordring at få motion ind i deres liv, selvom du ved, at du ville have det meget bedre med det. Men du skal ikke starte med flere sessioner om ugen i fitnesscentret, men træne i kortere perioder hjemme med dit træningsudstyr. På denne måde kan du vænne dig til træningen, og snart vil du ikke kunne klare en uge uden din yogamåtte, dine håndvægte og din crosstrainer!