Kundeservice

Blæseinstrument

3.127 tilbud


Filter

Stort udvalg af musikinstrumenter

Hos Fyndiq finder du et bredt udvalg af forskellige musikinstrumenter. Uanset om du leder efter blæseinstrumenter, guitarer, strengeinstrumenter eller måske bare legetøjsinstrumenter til børnene, så finder du det her. Vi har også masser af tilbehør til dig, der har brug for fx guitarstrenge eller plektre.

Blåsinstrument

Fyndiq har et stort udvalg af forskellige blæseinstrumenter. Leder du efter en mundharmonika eller fløjte, så finder du den her. Vi har produkter til både begyndere og professionelle. Her finder du også dele og tilbehør til forskellige instrumenter, for eksempel klarinetpiber til dem, der spiller klarinet. Vi har også saxofonremme, som du kan tilpasse til den størrelse, du har brug for. Hos os kan du trygt handle online til lave priser. Derudover tilbyder vi gratis fragt og hurtige leveringer.

Test en ocarina

Er du nysgerrig efter at prøve en ocarinä De fleste, der har spillet Zelda, kender nok til dette lille fløjte-lignende blæseinstrument. Hos Fyndiq finder du ocarinaer, som du nemt kan putte plastik i lommen med. Vi har et udvalg, der passer til både begyndere og erfarne musikere. Hos Fyndiq handler du til lave priser med fri fragt. Derudover har vi hurtig levering.

Klassiske mundharmonika

Hvis du er interesseret i at lære at spille mundharmonika, så tjek Fyndiq ud. Her finder du mundharmonika til både børn og voksne i forskellige modeller. Perfekt til at have med i lommen, så du kan spille, uanset hvor du er. Hos os kan du finde gode tilbud til lave priser. Derudover har vi gratis fragt og hurtige leveringer.

Et keyboard eller klaver?

Har du et barn, der har lyst til at prøve at spille klaver. Hvor er det skønt, men husk på, at børn ofte vil skifte mellem forskellige instrumenter. Så kan et køb af et klaver være meget unødvendigt. Tjek i stedet vores brede udvalg af forskellige tastaturer. Et keyboard er et perfekt supplement til dem, der vil begynde at spille klaver. Fyndiq har tastaturer til lave priser, der passer til begyndere. I et keyboard finder du mange muligheder for at skabe musik, fordi der er indbygget en masse lys loops og comps i instrumentet. Hvis du allerede er en die-hard keyboardspiller og har brug for tilbehør til dit keyboard, har vi det også.