Åbent køb i 60 dage

Åbent køb i 60 dage

Kundeservice

Smykkedele

1.796 Tilbud

Starter dit eget smykkeværksted derhjemme

Er smykker din hobby? Det er du ikke alene om, for smykkefremstilling er noget, som mange har opdaget giver både glæde og ro i sindet! At sidde og lave og lave dine egne smykker kan give enhver et ekstra boost af glæde efter en lang dag på arbejde! Men for at du skal lykkes, skal du have gode smykkerammer, og derfor har vi hos Fyndiq samlet en masse billige ørekroge, øreringe plops, ringramme, brochenål, flettede halskæder og meget mere! Velkommen til at forhandle nemt og bekvemt online

Tips til et vellykket køb

Har du også brug for perler, tråd eller andet tilbehør? Eller ønsker du værktøj som tænger eller pincet til dit nye smykkeværksted? Her hos Fyndiq har vi det meste, selvfølgelig til vores sædvanlige tilbudspriser! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Lav dine smykker fra bunden

Når du laver dine egne øreringe, armbånd eller halskæder, er der mange tilgange. Enten kan du bare tråde et par perler på en tråd, eller også kan du gøre den lidt mere professionel og mere avanceret! Tænk på alt det tilbehør, du kan lave, såsom hårspænder, nøgleringe og mobile smykker, så længe du har det rigtige tilbehør og stel. Kun din fantasi sætter grænser for alt, hvad du kan! Eksperimenter og lad din kreativitet sprøjte!