Kundeservice

Vedhæng

1.367 tilbud

Find charme til din egen smykkeproduktion. Med vores store udvalg af charme kan du skabe dine egne, unikke og personlige smykker. Hurtige leverancer og masser af forhandlingspriser!


Filter

Masser af charms til smykkefremstilling

Charms er noget, der for nylig er blevet meget populært. De små detaljer på smykket gør det endnu mere personligt og det at du kan lave dine egne smykker er endnu mere unikt. Tilbehøret siger noget om hvem du er og med flere charms kan du samle alle dine personligheder i ét smykke. Du kan enten købe et færdigt smykke online eller investere i smykkeproduktion til et personligt og unikt smykke

Tips til et vellykket køb

Skal du lave flere forskellige smykker eller mange, der ser ens ud? Alt efter hvordan du indretter din smykkeproduktion, er det godt at vælge at købe individuelle charms eller i multipakninger. Køber du en multi-pack, vil det som regel være billigere. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Vær kreativ med dine egne smykker

Med en charm kan du vise, hvor du står, for eksempel kan du have små ulve i sølv om dit håndled for at vise, at de ligger dit hjerte nært. Eller hvorfor ikke et fredstegn eller blot en smuk blomst, der viser din lidt blødere side. Der er masser af symboler til at lave dine egne smykker med. Det, der gør det nemt at lave smykker, er, at du kan bestille flere billige charms online hos os og har råd til at skabe masser af personlige smykker.