Kundeservice

Invitationskort

225 Tilbud

Køb billige invitationskort online hos os på Fyndiq

Skal du holde fest og skal sende invitationer ud til dine gæster? Så er du kommet til det rigtige sted! Her hos Fyndiq har vi samlet en bred vifte af invitationskort til enhver tænkelig lejlighed. Du kan finde sjove invitationskort til 50 års jubilæumsfesten, Disney inspirerede kort til børnefesten, invitationer til elevalbummet og invitationskort til dåbsdagen. Der er simpelthen invitationskort til alle disse fester og mange, mange flere. Find de kort, der passer til dig og dit arrangement, og begynd at fylde din indkøbskurv. Velkommen til gode tilbud

Tips til et vellykket køb

Dobbelttjek altid antallet af kort i pakkerne for at få succes med at bestille så mange kort, som du skal sende ud. Det bliver mindre sjovt, hvis en gæst står uden! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Inviter til fest på en sjov måde

I stedet for at invitere til fest via sms, mail eller event på Facebook, kan du sende personlige invitationer ud. Især den yngre generation elsker at få et personligt Kalle Anka-kort til venindens fødselsdagsfest. Udfyld kortet med alle nødvendige oplysninger om festen, såsom tider, dag og sted. Husk også at nævne formålet med festen. Er det bryllup, dåb eller 10 års jubilæum? Så sæt et stempel på alle og post afsted! Når kortene er lagt op, er det bare at vente på festdagen, sørge for at så mange som muligt snuser og så begynde at forberede sig til det maksimale! Hav en god fest!