Åbent køb i 60 dage

Åbent køb i 60 dage

Kundeservice

Tilbehør

517 Tilbud

Mangler du terninger og spillebrikker?

Hos Fyndiq finder du alt det spiltilbehør og tilbehør, du skal bruge til selskabsspil og kortspil. Her finder du et stort udvalg af terninger og spillebrikker i forskellige former til en lav pris. Tjek også vores magnetiske puslespil og alt-i-én-sæt for at lave ekstra fluffy slime.

Terninger og spillebrikker

Har du et gammelt brætspil derhjemme, der ikke er komplet. Smid det ikke ud og tjek i stedet vores brede udvalg af gamingtilbehør. Hvorfor ikke benytte lejligheden til at købe en hundrede pakke klassiske terninger i forskellige farver, så løber du aldrig tør for terninger igen. Hos Fyndiq finder du også syvsidede terninger til mange forskellige rollespil. Står du og mangler spillebrikker til din Fia med et skub, finder du løsningen hos os. Vi har masser af forskellige spillebrikker i forskellige materialer, modeller og farver. Vi har som sædvanlig fri fragt og hurtige leveringer.

Magnetiske puslespil og IQ-puslespil

Du, der kan lide nye udfordringer og er kreativ, bør tage et kig på vores magnetiske puslespil. På en stærk magnetisk plade kan du skabe kreative skulpturer af metalformer i forskellige former. En anden udfordring er vores populære metalpuslespil, der indeholder forskellige udfordringer. Ved første øjekast kan det se umuligt ud, men efter lidt omtanke kan du måske løse gåden. Hvis du vil gøre IQ-puslespillet til en konkurrence, kan du tage dig god tid og se, hvem der kan løse det hurtigst.

Kortlekar

Glem ikke det klassiske kortspil, der byder på sjov for alle aldre. Hos Fyndiq har vi masser af forskellige dæk i forskellige farver og varianter. Hvis du er en die-hard pokerspiller, har vi automatiske kortspilsmixere og pokerborde, alt til en ultimativ spilleaften med vennerne. Derudover har vi masser af trivia-spil til både børn og voksne. Perfekt at tage med på ferie, når du har begrænset plads i din kuffert. Her kan du trygt handle med gratis fragt og hurtige leveringer.

Fluffy slime

Hvis du eller dine børn kan lide at lave fluffy slime, har Fyndiq et bredt udvalg af Alt-i-én-sæt til virkelig fluffy slime. Vælg og vælg mellem en række forskellige farver. Hos Fyndiq kan du trygt handle til lave priser. Altid med gratis forsendelse og hurtige leveringer.