Diamond paintings

4 737 Tilbud

Skab dine egne diamantbilleder ved at vælge i vores store sortiment af diamond painting-sæt og -produkter. Her finder du alle de motiver, du kan forestille dig, og der er billeder til både nybegyndere og øvede. Som med alt andet hos os får du hurtig levering og billig forsendelse!


Shop Diamond Painting hos os

Diamond Painting er endelig kommet til Danmark! Hos Fyndiq finder du alle de motiver, du kan forestille dig i komplette sæt, som du kan skabe dine egne diamant-billeder af. Vi har både sæt til børn, nybegyndere og øvede, så se vores udvalg igennem, og find dine favoritter! Som med alt andet hos os får du supergode priser, billig forsendelse og hurtig levering af dine varer.

Almindelige spørgsmål om Diamond Painting

Hvad er Diamond Painting?

Diamond Painting, eller diamantmaleri, som det også kaldes, er en blanding af korsstingsbroderi og "paint-by-numbers". Man bruger små perler, eller diamanter, som man sætter fast på et lærred/billede som enten har et færdigt motiv, eller er blankt. Det er en sjov, spændende og afslappende hobby, som endda resulterer i fine billeder, som du kan pynte dine vægge med. Billederne er også perfekte at give som gaver!

Hvad indgår i et Diamond Painting-sæt?

I et sæt indgår alt, hvad du behøver til lige det billede, du skal lave. Du får perler, lærred, pen, voks og en perlebakke (hvis der ikke står andet i beskrivelsen). Man kan også komplementere med forskelligt tilbehør som fx opbevaringsæsker til perlerne, så de ikke bliver væk, og ekstra penne.

Hvordan fungerer det for nybegyndere?

Hvis du er helt ny på området, så er et godt råd ikke at begynde med et alt for avanceret mønster. Begynd hellere med et mindre billede for at finde den rigtige teknik. Hos os finder du alle tænkelige størrelser, så se derfor vores udvalg igennem, og find et lille, enkelt motiv til at begynde med.

Hvordan gør man?

Diamantbilleder med færdige tryk er ikke svære at lave, følg bare disse enkle trin:

  • Pak dit sæt ud, og se efter, at alle delene er med
  • Fold lærredet ud på et tørt, fladt underlag
  • Læg perlerne på perlebakken
  • Påfør lidt voks på din perlepen
  • Placer perlerne på de rette steder på lærredet
  • Indram billedet, og hæng det op!