Betal hurtigt og nemt med MobilePay & Trustly

Betal hurtigt og nemt med MobilePay & Trustly

Ler

962 Tilbud

Køb billigt ler online hos os på Fyndiq

Smiler du også, når du hører ordet ler? Her på Fyndiq er vores smil bredt. Det skyldes, at vi har masser af billigt ler i alle mulige farver og varianter. Hvad vil du bygge til noget? Naturfarver i brunt som karry og terracotta er velegnede, hvis du vil forme en potte til dine planter eller småting. Metalliske farver som sølv og guld gør gløden fra lanternen synlig på en lang vej. Find noget sjovt og begynd at bygge på farten

Tips til et vellykket køb

Husk på, at forskellige typer ler har forskellige tørretider. Afhængigt af tykkelsen tager det normalt mellem 1-2 dage for din bygning at tørre, og føles leret koldt, er tørreprocessen stadig i gang. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Byg, mal og form

Ler er en slags håndværk, der passer til alle og fås i mange forskellige varianter. Cernitlera er god til skulpturer og hvis du vil blande materialet med perler eller rhinsten. Modellering er perfekt til dem, der ønsker at male deres kreationer med lidt sjov hobbymaling bagefter. Hos os i Fyndiq kan du også finde foam clay, som er en type ler i form af små perler, som nemt klæber til andre genstande, hvis du bare vil bruge det til at dekorere. Har du brug for modelleringspinde at skulpturere med? Det har vi også. Kun fantasien sætter grænser! Velkommen til gode tilbud!