Kundeservice

Opbevaring

93 Tilbud

Filter

Smart opbevaring til håndværksartikler

Hos Fyndiq har vi masser af smarte løsninger til dig, der har brug for håndværksopbevaring. Se vores sortiment med alt fra opbevaringsæsker til trådopbevaring, gennemsigtige opbevaringsæsker med rum i forskellige størrelser eller stilrene æsker, der fungerer som interiørdetaljer.

Opbevaring til trådruller

Dem af jer, der laver håndværk, syr eller laver ting ved at opbevaring af sytråd kan være rigtig besværligt. De små tråde bliver ofte viklet sammen og har man mange, er det svært at finde blandt alle rullerne. Benyt lejligheden til at finde smarte sytrådskasser, der indeholder små rum, så hver rulle er i sit eget rum. Disse sytrådskasser er også velegnede til andre former for håndværksopbevaring, for eksempel til forskellige smykker, såsom perler og charms. I nogle af vores modeller kan du flytte indervæggene og tilpasse rummenes størrelse efter dine behov. Bestiller du hos os, har du hurtigt styr på dine ting, vi har hurtige leveringer og også fri fragt.

Til dig der laver håndværk og hækler

Hos Fyndiq finder du flere sæt, der indeholder hæklenåle i forskellige størrelser , perfekt til dem, der er nysgerrige efter at begynde at hækle. Har du allerede masser af hæklenåle, så benyt lejligheden til at investere i en værktøjstaske. En værktøjstaske indeholder flere forskellige lommer med lynlåse, som du kan sortere dine hæklenåle i. Vi har værktøjstasker i forskellige størrelser og modeller og de fungerer selvfølgelig til alle forskellige håndværksformål, hvor du skal opbevare tænger, sakse, børster og andet håndværk. værktøjer i orden. Når du er færdig med at pille, rul værktøjstasken sammen, så den fylder minimalt, når du ikke bruger den. Hos os finder du produkterne til lave priser og et varieret udvalg. Vælg mellem flere forskellige farver og modeller.

Opbevaring af garn og større håndværkstilbehør

Hos Fyndiq har vi selvfølgelig også masser af opbevaringstips til større ting. Du der strikker ved at garnkugler fylder meget, hos os finder du smarte sammenfoldelige opbevaringskurve til dine garnkugler. I disse kan du passe mange nøgler og skulle du strikke færdig, folder du bare kurven, indtil næste projekt starter. Her kan du også finde smarte organisationskasser i forskellige materialer. I skufferne har du flere mindre skuffer, som du kan stable og organisere, så du nemt kan få et overblik over dine ting. Disse skuffer egner sig til det meste, både til håndværksopbevaring eller på toiletbordet.