Kundeservice

Udstandsning

1.182 tilbud


Filter

Billige slag & stanseprodukter nemt og bekvemt at finde online

At lave papir er noget, som mange mennesker kan lide at lave på forskellige måder, og et sjovt trick til at gøre håndværket lidt sjovere er at bruge papirstanser. Med disse klipper du sjove mønstre ud i papiret og enten kan du bruge din papirstans til netop at lave sjove papirer, men også til at lave hjemmelavet konfetti i forskellige mønstre. Her er papirstanser, der laver stjerner, hjerter, cirkler og masser af andre spændende former. Tjek vores stanseprodukter ud og vælg de stansninger, du kan lide!

Tips til et vellykket køb

Køb forskellige typer stansninger for at gøre din scrapbog mere unik, eller hvorfor ikke få nogle andre smarte stanseprodukter såsom hævepuder at give dine udstansede motiver en 3D-effekt? Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag

Masser af sjove punches og punching-produkter at finde blandt

Når du først starter med scrapbog, er det svært at stoppe, og alle, der nogensinde har testet, ved, at stansning er en stor del af jobbet. Måske udstanser du forskellige mønstre og former for at indsætte i dit album for eksempel. Men vidste du, at der også findes perforatorer, der skaber flotte snit på papir, som du kan bruge, når du for eksempel vil lave unikke invitationskort? Med Punch EK Tools er Bubbles Border en såkaldt border-punch, som du kan bruge til at skabe netop en boblekant på papir, der bliver ekstra flot på fx dåbskort og lignende!