Kundeservice

Parykker

4.511 tilbud


Filter

Skift identitet med parykken

Er hverdagen kedelig og grå? Vil du prøve livet som alle andre i et stykke tid? Så lad intet stoppe dig, og undslip virkeligheden med en flot paryk! Masser af farver og længder er, hvad vi tilbyder, og uanset om du vil være en krøllet blondine eller have Elvis' velkomstside, er du kommet til det rette sted. Klik hjem alle de parykker du kan lide uden at bekymre dig om prisen, for her er det billigt at handle – og din maskerade er kun et tryk på en knap væk!

Tips til et vellykket køb

Halloween kostumer er ikke noget du kan bare have, når det er maskeret. Hvis du vil klæde dig ud på en almindelig fredag, er dette helt sikkert det rigtige at gøre! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag. Bemærk dog, at forseglede varer ikke er omfattet af fortrydelsesretten på Fyndiq, hvis forseglingen er brudt.

Find dit bedste kostume

Når det kommer til maskerade, er der nok mange, der mærker panikken komme snigende, og i stedet for at glæde sig til en god fest, bliver man fyldt med angst for, hvad man skal klæde sig til. Og det er forståeligt, at finde et kostume, der både er godt og billigt, er ikke det nemmeste. En udvej kan dog være at investere i hår, for med en paryk er det nemt at klæde sig ud og du kan blive alt fra Pocahontas til den lille havfrue blot ved at vælge det rigtige hår. Kom ind og bliv inspireret, du finder helt sikkert noget du kan lide