Kundeservice

Tilbehør

27.720 tilbud


Filter

Det spiltilbehør, du har brug for

Der er ikke meget, der slår at forsvinde ind i spilverdenens fantastiske tåge og bare nyde andre verdener. Men så er det vigtigt til en stor spilleaften at have godt spiltilbehør, der gør oplevelsen lidt bedre. Her hos Fyndiq finder du billigt spiltilbehør til PC, iPad, Ps2, Nintendo, Wii og Xbox og meget, meget mere

Tips til et vellykket køb

Nogle gange savner du det vigtigste: batterier til hånden styring. Så glem ikke at tænke på helheden. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Top med Xbox-tilbehør eller andet tilbehør

Prikken over i'et, som en hånd i handsken eller kronen på værket, kan man sige, at et godt spiltilbehør er, når det kommer til en god spiloplevelse. Der er meget du kan gøre for at få en så god aften som muligt. Når adrenalinen stiger og pulsen stiger, kan du minimere en konsol, der glider med et Xbox 360 silikonegreb og for at eliminere risikoen for en overfyldt hukommelse, kan du købe et kompatibelt hukommelseskort, som du kan gemme dine spil på. Og hvem siger, at pauseskærme kun er til smartphones og tablets? Køb en skærmbeskytter til Nintendo 3DS eller silikonecover til Playstation controller. Skal du dybere ind i spillet, anbefales hovedtelefoner med justerbar mikrofon. Når det er sagt, er der mange forskellige Nintendo Wii-tilbehør og andre produkter, der venter på at blive afhentet.