Kundeservice

Reservedele

4.954 tilbud


Filter

Reservdelar Gaming

Hos os hos Fyndiq kan du finde alle de reservedele, du kan forestille dig at skulle bruge til dit gaming setup. Vi har alt fra reparationssæt til skærmbeskyttere og andet tilbehør. Alt du skal gøre for at finde de dele, du har brug for, er at gennemse vores enorme udvalg. Fyndiq har altid en meget lav og god pris. Med vores store udvalg af gaming reservedele kan vi næsten garantere, at du finder det, du leder efter. Hvis du skal købe flere dele på samme tid, kan du forsøge at finde et sæt, der indeholder det, du skal bruge, så får du delene lidt billigere, end hvis du havde købt det hele separat.

Reparationssatser

Hvis du leder efter et reparationssæt til din controller eller konsol har Vi har et stort udvalg, der højst sandsynligt indeholder de dele du skal bruge. I et reparationssæt følger det ofte ikke kun med reservedelsgaming, normalt medfølger også det værktøj, der kan være nødvendigt. Disse værktøjer kan omfatte alt fra specialdesignede skruetrækkere til værktøjer til at bryde op på plastikskaller og -dæksler. Hvis du skal reparere en controller eller konsol, anbefales det stærkt at købe et reparationssæt. Da sættet indeholder de rigtige værktøjer, skal der være den mindste chance for ved et uheld at ødelægge controlleren eller konsollen. Chancen er stadig ikke nul, så vær forsigtig, men det rigtige værktøj til det rigtige formål går langt for at sikre, at det ikke går i stykker.

Andre reservedele

Vi har også et stort udvalg af forskellige reservedele, der er ikke en del af reparationssæt. Vores sortiment omfatter for eksempel ladeporte, batteridæksler, strømadaptere, batterier, knapsæt til betjening, flexkabler, vibrationsmotorer, dæksler til styringer med mere. Alle disse reservedele kommer til en meget billig pris. Husk, at nogle dele kræver lodning, så sørg for at lære at lodde først. Alternativt kan du bede en, der kan lodde, om at hjælpe dig.

Tilbehør

Fyndiq har også et stort udvalg af tilbehør og ekstradele til en række forskellige konsoller. Eksempler inkluderer skærmbeskyttere, microSD-kort, penne, USB-håndbremser, silikonedele til joysticks, opladere til controllere og meget mere. Dette tilbehør er gadgets designet til at forbedre eller udvide spiloplevelsen. Reservedele, på den anden side, er der for at tillade grundlæggende konsol og controller funktioner til at fungere korrekt.