Kundeservice

Dekorationer

3.017 tilbud


Filter

Stort udvalg af silikoneforme og andre bageforme

Lukker du øjnene og spiser, er det et helt normalt stykke kage, men da vi også spiser med øjnene, er det både vigtigt og sjovt at sørge for, at kager er så smukke og velegnede som muligt.. Her hos Fyndiq kan du vælge mellem en række forskellige former for dekoration, som liver en fødselsdagsfest op, eller som er perfekte, hvis du vil have noget sødt i gå-på-gave. Måske er det et babyshow, der er på dagsordenen? Så er det passende med en billig silikoneform formet som en baby eller en kage i silikoneform med smukke dekorationer og roser! Uanset hvad du leder efter, så har vi her et spændende sortiment

Tips til et vellykket køb

Tag dig god tid, når du kigger sortimentet igennem og lad dine tanker finde ud af, hvad du overhovedet kan skabe. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Til personlige kager

Når det kommer til at skabe personlige kager, er det kun fantasien, der sætter grænser. Har du for eksempel en silikoneform med bogstaver, kan du lave dejlige hilsenfraser på wienerbrødet. Vores tip er at blive udstyret med gode forme og en masse sukkerpasta, så du føler, at du får en kreation, som du kan vise til verden. Alt hvad du behøver kan findes her hos os på Fyndiq!